Service & kwaliteit, daar staan wij voor

Service

Onderhoud vloeren

Base Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Een gietvloer is vlak en naadloos waardoor vuil zich niet kan ophopen. Makkelijk schoon te maken dus. Eerst stof en losliggend vuil verwijderen en dan de gietvloer reinigen met een (licht) vochtige mop. Geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen maar eenvoudig schoon te maken met water. Dit maakt de gietvloer ook op het gebied van onderhoud een duurzame keuze.

Bij de oplevering van uw vloer ontvangt u van ons schoonmaaktips op maat zodat u vloer jaren lang mooi blijft.

Coral inloopmat

Voorkom inloop van zand en vuil en plaats een schoonloopmat bij de entree. Zo blijft de vloer droog en schoon en voorkomt u krassen in de vloer.

Base levert Coral schoonloopmatten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten, met een effen of gemêleerd design. Maar ook deurmatten met een gestreept motief of donkere deurmatten met gekleurde details. Er is altijd een deurmat die op uw wensen aansluit en matcht met de vloer.

Meer informatie »

Vloerbescherming

Kies voor Scratch no more
Scratch no more ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wees lief voor je vloer en kies voor beschermdoppen die echt werken!

Ontvang dealerkorting op de prijzen door gebruik te maken van onderstaande link:
https://baseinterieur.scratchnomore.nl

Ondergronden en egaliseren

Onder bepaalde voorwaarden kunnen onze producten op bijna elke vormvaste, stabiele ondergrond worden aangebracht. Voordat de vloer aangebracht kan worden dient de ondergrond schoon, droog en vrij van vuil, olie, vet en andere verontreinigingen te zijn.

De ondergrond is mede van invloed op de kwaliteit en het eindresultaat van onze vloeren daarom is het belangrijk dat de ondergrond zo vlak mogelijk is. Indien de ondergrond erg onregelmatig is dan kunnen wij deze verbeteren door te egaliseren. Uiteraard komen wij vooraf de ondergrond bij u bekijken en voorzien u dan graag van advies.

Meest voorkomende ondergronden

Zandcement dekvloer:
Deze ondergrond dient vlak en strak te worden aangebracht en ca. 28 dagen te drogen en uit te harden. Als de zandcement dekvloer 4 cm dik is dient deze ca. 4 weken uit te harden. Bij 5 cm ca. 5 weken. Dus een week per centimeter. Hierbij geldt wel een omgevingstemperatuur van gemiddeld 15 graden. Het vochtpercentage in de ondergrond mag maximaal 2,5% bedragen.

Anhydriet dekvloer:
Deze ondergrond dient vlak en strak te worden aangebracht en minstens 28 dagen te drogen en uit te harden. Het vochtpercentage in de ondergrond mag maximaal 0,5% bedragen. Een percentage van deze vloer bestaat uit gips en daarom wordt deze dekvloer voorzien van een hechtlaag (primer). De anhydriet ondergrond dient ook vooraf goed geschuurd te worden.

Tegelvloeren / natuursteen:
Een bestaande tegel of natuursteen vloer welke nog goed gehecht zit aan de ondergrond hoeft niet altijd te worden verwijderd. De tegelvloer dient wel geschuurd te worden en met een speciale hechtlaag(primer) te worden voorbewerkt. Daarna kan deze worden geëgaliseerd. (egaliseren niet altijd nodig bij grind, marmerstone of troffelvloeren.)

Houtenvloer:
Ook houten ondergronden kunnen prima voorzien worden van onze producten, mits deze aan een aantal voorwaarden voldoet. Houten vloerdelen welke meestal in oudere woningen voorkomen dienen eerst te worden uitgevlakt met geschikt plaatmateriaal en goed vast verlijmt en geschroefd te worden. Informeer naar de beschikbare instructies hiervoor.

Garantie

NOA – AFBOUWGARANTIE

Base Vloer -en Wandafwerking is aangesloten bij de NOA. NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, zet zich namelijk in voor het hoog houden van de kwaliteit in de branche. Dankzij deze inzet kan een bij NOA aangesloten afbouwbedrijf haar consumenten garantie en zekerheid bieden.

NOA

Garantie van een NOA afbouwbedrijf

Een NOA-afbouwbedrijf maakt heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. Toch willen wij u daarnaast ook twee extra garanties bieden:

  • De NOA afbouwbedrijven leveren een perfect eindresultaat
  • NOA staat in geval van geschillen borg voor een goede afhandeling

Die garanties zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw verbouwing of bouw over kunt laten aan de experts.

Informatie en richtlijnen