Prijzen

Wat kost een gietvloer per vierkante meter?

Zomaar een prijs noemen aan de hand van het aantal vierkante meters zonder de woning of de ruimte gezien te hebben is lastig.

De prijs wordt namelijk beïnvloedt door een aantal factoren zoals welk type vloer, de locatie, ondergrond en de conditie daarvan.

Ook het aantal vierkante meters speelt mee, hoe groter het oppervlak hoe lager de prijs per m2. Een prijsindicatie voor een gietvloer vanaf 30 m2 tot 150 m2 varieert tussen de € 80,- en € 160,- per m2.

Een gietvloer wordt op locatie in het werk met de hand vervaardigd. De vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen die tussentijds moeten drogen. Het aanbrengen van een gietvloer duurt daardoor gemiddeld 4 à 5 dagen. Dit is arbeidsintensief werk en daarom voor een kleine oppervlak tot 30m2 relatief kostbaar. Voor vloeren tot 30m2 dient rekening gehouden te worden met een starttarief vanaf ca. € 3800,-

Bovenvermelde prijzen zijn inclusief btw.

Afhankelijk van de situatie ter plaatse kunnen extra voorbehandelingen of werkzaamheden noodzakelijk zijn welke een meerprijs met zich mee kunnen brengen.

Wilt u weten wat uw vloer precies gaat kosten maak dan een afspraak. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en nemen daarom graag de tijd voor u. Op afspraak bent u welkom voor een vrijblijvend gesprek in een van onze presentatieruimtes.

Hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Wij laten u voorbeelden zien van gerealiseerd werk en beschikken over een uitgebreide stalencollectie.

Wilt u na ons gesprek een prijsopgaaf dan ontvangt u van ons een offerte op maat gemaakt en gebaseerd op uw persoonlijke situatie.